Bildekoration med Decosigns

Ring om hør hvad muligheder er på netop jeres bilreklame 53 58 53 88 eller send os en mail og vi kontakter jer info@decosigns.dk

Bliv synlig som firma og få reklame på firmabilen. En folieindpakning er den perfekte reklamesøjle for din virksomhed. Så hvorfor ikke blive synlig i gadebilledet med dit eget firmalogo og webside.  Det kan være en god investering at få reklame monteret , da du som firma signalerer hvem du er. Uanset om bilen holder parkeret eller er i drift på vejene.

Hos Decosigns er vi perfektionistiske med vores arbejde og lever af tilfredse kunder. Vi har mere end 20 års erfaring med indpakning af biler og det kan både være i form af reklame, men også hvis du ønsker at pifte din bil op med en ny farve og samtidig beskytte den med sten og slag fra småsten.

Vi kan også hjælpe dig med det grafiske arbejde og og vi har vores eget værksted, hvor vi indendørs kan arbejde med monteringen af folie.

Alt kan lade sig gøre og vi giver dig også en god vejledning i processen. Kontakt os i dag og hør ind til dine muligheder. Det er en fantastisk investering.