Solfilm til bygninger

Hos Decosigns er vi specialister i montering af solfilm til bygninger og kontorer!

Man skal være opmærksom på hvilken typer glas der sidder i bygningen. Det er virkelig vigtigt så man ikke kommer galt af sted med den forkerte solfilm.

Vi anvender kun de bedste materialer og har stor erfaring og viden omkring solfilm.  Vi monterer både hos private, for virksomheder og for offentlige institutioner. Med os er du altid sikker på et professionelt resultat, når du får monteret solfilm på dine vinduer. Du får det pæneste resultat ved indendørs montering af solfilm, men den bedste virkning får du ved udendørs montering af solfilm. Ved udendørs montering vil der næsten altid forekomme støv ind under filmen fra vejr og vind, men mest fra lister fra ruden. Rude og lister bevæger sig nemlig ved tryk af montering af solfilm.  Så er man en lille smule krakiler skal man vælge indendørs montering, men mister så desværre bare lidt af virkningen mod varme og blænding da man tit og ofte skal vælge en lys solfilm pga. af energiruder.

Spar penge med solfilm til vinduer

Solfilm til bygninger reducerer reflekser og varme fra solen, samt mindsker risikoen for at interiøret bliver bleget. Du sparer altså penge på energiregningen, fordi du kan skrue ned for klimaanlægget og behøver ikke skifte møblerne, fordi de ser slidte ud.
Har du vinduespartier eller store vinduer, hvor du gerne vil have opsat solfilm, så kontakt os for tilbud. Vi opsætter solfilm på vinduer i kontorbygninger, skoler, haller, idrætshaller.

Kontakt os på 53 58 53 88