Folie

IMG_8117

Sandblæst folie

Sandblæst folie bruges typisk på glas i kontormiljø, og kan monteres helt eller delvist, skåret i et mønster, tekst, logo eller med print.

Det kan være med til at skabe ro og balance.

 

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm
Hos decosigns.dk er vi specialister i montering af sikkerhedsfilm! Sikkerhedsfilm er en klar film. Hvis en rude går i stykker, holder filmen sammen på glasset. 

Stop indbrudstyven
Ved indbrud er det let for tyven at smadre et vindue og stjæle værdifulde ting, men sikkerhedsfilm forsinker normalt tyven så meget, at han ikke har tid til at få, hvad han kom efter.

Skoler, glas, leg og løb – en farlig cocktail
Skoler kan undertiden være et farligt miljø. Ved at montere sikkerhedsfilm, reduceres risikoen for skader med ødelagte ruder og personskade med glassplinter væsentligt.

Ring på 53585388 og få et uforpligtende tilbud på montering af sikkerhedsfilm.

IMG_8245
IMG_6960

Specialopgaver

Vi tager imod specielopgaver

Vi har stor erfaring og har udført mange forskellige og spændende opgaver for vores kunder.

Hvis du har en opgave, som du tror vi kan løse, men ikke kan finde noget om her på siden – så tøv endelig ikke med at kontakte os. 
Sammen finder vi løsningen.

 

Hvad er sikkerhedsfilm?

Sikkerhedsfilm er en fuldstændig gennemsigtig film med UV-filter, som monteres på glasset for at forhindre glassplinter, og som styrker og besværliggør knusning af glasset. Hvis glasset bliver smadret, holdes det sammen af filmen på indersiden.

Eksempler på opgaver vi har udført: